Wellness Centre Elysium in Zuid-Holland

In het natuurgebied van de Rottermeren vind je het spa resort van Elysium. Dit wellness centre heeft de meeste baden en sauna’s van Nederland. Bij Elysium is het alsof je op wereldreis gaat dankzij de uiteenlopende inrichting. Loop door de Hollandse duinen en strand richting de tropische watervallen, kom tot rust in de Turkse Hamam en bezoek het sprookje van Duizend-en-een-nacht in de Marrakech sauna.

Sauna’s en massages

Ook vind je bij Elysium bijzondere sauna’s zoals de luistersauna waar je luisterboeken kunt horen bij een lekkere temperatuur. De Kelo sauna is gebouwd met Finse dennen, deze houtsoort zorgt voor een mild maar aangename temperatuur. Bezoek de Banja sauna om je luchtwegen te openen. Dankzij de hoge luchtvochtigheid kun je al vrij ademen, omdat de stenen door een oven worden verwarmt is de temperatuur relatief laag in deze Russische sauna. Bij Elysium zijn diverse massages en behandelingen te boeken zoals de Balinese massage en een ontspanningsmassage.

Damesdagen

Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag, mannen zijn op deze dag niet welkom. Het dragen van badkleding is op deze dag niet toegestaan. Iedere maandag is er een badkledingdag.

Openingstijden Elysium

Zondag tot en met donderdag is Elysium van 10:00 – 23:00 uur geopend.
Op vrijdag en zaterdag is Elysium van 10:00 – 24:00 geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *