Er gaat niks boven ontspannen in Groningen

In het Groningse Loppersum kun je genieten van een welverdiende mini-vakantie bij Hotel Spoorzicht & SPA. De spa is gevestigd in een bijzondere locatie: het voormalige Raadhuis. De sfeer is dankzij deze locatie uniek en maakt het een bezoek zeker waard. Er zijn meer dan genoeg faciliteiten om de dag door te brengen zo zijn er vijf sauna’s, vier baden en diverse ruimtes om te rusten.

Diverse saunafaciliteiten

De sauna’s hebben verschillende temperaturen, de kelohoutsauna is het warmst met 95 graden, de houtgestookte Augfusssauna en de oregon pine sauna volgen op 80 graden. De red cedar sauna is het aangenaamst om het bezoek te beginnen met 75 graden. Ook is er een infraroodsauna aanwezig, een bezoek aan deze sauna is aangenaam voor sporters omdat de infraroodstralen de spieren ontspannen. Tussen de saunagangen door kun je relaxen in een Turks stoombad, afkoelen in het dompelbad en baantjes trekken in het binnenzwembad. Behoefte aan wat luxe op je wellnessdag bij Spoorzicht? Er zijn diverse verzorgingsfaciliteiten zoals een Rasulruimte, een hamam en steamroom, een hydromassagebed en natuurlijk is er ruimte voor een heerlijke massage of beauty behandeling.

Ook biedt Hotel Spoorzicht & SPA genoeg ruimtes om even bij te komen zo is er een zoutkamer, een relaxruimte en een mooie tui waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer. Ook is er een restaurant gevestigd in deze spa om ook de innerlijke mens te verzorgen.

Openingstijden Hotel Spoorzicht & SPA

Maandag – donderdag: 11:00 – 22:30 uur
Vrijdag – zaterdag: 11:00 – 23:00 uur
Zondag: 11:00 uur – 21:00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *