Devarana Beauty Resort in Den Bosch

Het Sauna & Beauty Resort Devarana in Den Bosch heeft een oppervlak van 5.000 vierkante meter met ruim 30 sauna en wellness activiteiten. Kortom genoeg keuze voor een dag wellness. Deverana beschikt over een scala van sauna’s zoals een Finse etage sauna, filmsauna zoutgrotsauna en een panorama sauna. Ook zijn er diverse rustruimtes met verschillende thema’s zoals de Bedoeïnen rustruimte en de township rustruimte.

Rasul Ritueel

Bijzonder bij Devarana is het Rasul Ritueel. Dit Ottomaanse badritueel is reinigd en verwijderd vuil uit de poriën, dankzij het gebruik van lavamodder worden ook dode huidcellen verwijderd. Voor je de rasulruimte ingaat smeer je je lichaam compleet in met lavamodder en de stoom en nevelregen spoelen de modder geleidelijk van het lichaam. Voor filmliefhebbers heeft Devarana zelfs een bioscoop! Ook de innerlijke mens wordt voorzien van een prettige dag bij Devarana, er zijn maar liefst vijf restaurants. Uiteraard kun je bij Devarana ook terecht voor een heerlijke massage, hamambehandeling of een gezichtsbehandeling.

Horeca van Devarana

Uiteraard is het mogelijk om bij Devarana een hapje of drankje te nuttigen. Het complex beschikt over een restaurant, brasserie en een lounge waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Het aanbod is zeer gevarieerd waardoor je zowel een broodje kan bestellen, als een culinair gerecht. Voor de mensen is die willen roken is er een speciale ruimte beschikbaar in de tuin.

Sauna faciliteiten

De sauna’s van Deverana kenmerken zich vooral door de sfeervolle Oosterse inrichting. Naast de ontspannende functie vormt het voor veel bezoekers ook een ware beleving. Dagelijks zijn er diverse opgietingen die door de saunameesters van Devarana worden gegeven. Naast de opgietingen is het ook de moeite waard om eens gebruik te maken van de Filmsauna, de kruidensauna of de Maa Grot.

Spa arrangementen

Het hele jaar door heb je de mogelijkheid om de heerlijkste arrangementen te boeken. Deze arrangementen bestaan o.a. uit beautybehandelingen i.c.m. met een spa entree. Voor een overzicht van de arrangementen verwijzen wij je graag door naar de website van Devarana.

Openingstijden Beauty Resort Devarana

Maandag t/m donderdag 11:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag van 11:00 uur tot 23:30 uur
Zaterdag van 11:00 uur tot 23:30 uur
Zondag van 11:00 uur tot 23:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *