Beleef de vernieuwde Zwaluwhoeve

Midden in de Veluwse natuur, vind je in Hierden (gemeente Harderwijk) het wellnessresort de Zwaluwhoeve. Onlangs heeft de Zwaluwhoeve een complete metamorfose ondergaan. Er is een compleet nieuw aanbod van sauna’s en faciliteiten zoals de rozen- en lavendelsauna, sandelhoutsauna, thujasauna, een extra infraroodsauna, de neveldouche, drie barrelsauna’s met fruitige geuren.

Ladies Day

Maar er is meer veranderd bij de Zwaluwhoeve, zo is er ieder laatste weekend van de maand een opgietweekend. Iedere dinsdag is het badkledingdag en ook iedere 1e en 3e zondag van de maand. Elke eerste donderdag van de maand is het tot 17:00 uur Ladies Day, op deze dag kun je zelf bepalen of je badkleding draagt of niet. Kom ook een langs in het nieuwe restaurant de Culinaire Markt.

Kuurtuin

De Zwaluwhoeve beschikt tevens over een prachtige kuurtuin van maar liefst 50.000 m2 met diverse sauna’s verschillende vijvers en een ligweide om lekker te zonnen. Midden in de tuin kun je gebruik maken van de special scrubruimte om de huid te reinigen. Achterin de tuin vind je Zwaluwhoeve Bach, hier kun je op bedjes en zitzakken je op een mediterraan strand wanen.

Openingstijden Zwaluwhoeve

Zondag- donderdag 10:00 – 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag10:00 – 24:00 uur

Een reactie op “Beleef de vernieuwde Zwaluwhoeve

  • juli 15, 2016 at 10:17 am
    Permalink

    Heb een tijdje terug echt genoten van het opgietweekend bij de Zwaluwhoeve! Leuke opgietsessies en ben heerlijk tot rust gekomen. Voor herhaling vatbaar.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *