De Woudfennen: Beleef de panoramasauna

In de provincie Friesland is Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure een heerlijke spa voor een wellness dag. De Woudfennen biedt een diversiteit aan sauna’s aan, waardoor je steeds weer een andere saunaronde kunt maken. Een rondje Finse kota panoramasauna, de zoutsteenmijn en kruidentempel of een saunaronde met een bezoek aan de infraroodsauna, het Turkse stoombad en de grotsauna? Er is keuze genoeg bij De Woudfennen. Ook zijn er binnen- en buitenbaden, ideaal of tussen de saunagangen door even af te koelen en bij te komen. In de kelo sauna vinden dagelijks gratis opgietingen plaats. Uniek bij De Woudfennen is de Finse panoramasauna, deze sauna gaat via een speciaal systeem 12 meter de lucht in waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de Friese landerijen. Even bijkomen van deze spectaulaire saunarit? In de ruime rustruimte kun je lekker zitten in een grote fauteuil. Bij de openhaard kun je ’s winters lekker opwarmen.

Oosters Badhuis

Het Oosters badhuis van De Woudfennen is dé plek voor reiniging van lichaam en geest. Je kunt kiezen voor een hamam behandeling of een rhassoul behandeling. De rhassoul is minder bekend dan de hamam, maar minstens zo lekker. Het lichaam wordt opgewarmd met stoom, met de scrubbehandeling worden de dode huidcellen verwijderd en wordt er klei aangebracht op de huid.  Nadat het lichaam is bedekt met klei neemt je plaats op de aangenaam verwarmde stenen banken. Zo heeft de klei de tijd om in te werken op de huid.

Damesdag De Woudfennen

Elke maandag is het bij De Woudfennen damesdag. Op deze dag mogen uitsluitend dames gebruik maken van de wellness faciliteiten. De Woudfennen biedt een keer per maand een badkledingdag aan.

Openingstijden De Woudfennen

Maandag: 10:30 – 22:30 uur
Dinsdag: 10:30 – 23:30 uur
Woensdag: 10:30 – 23:30 uur
Donderdag: 10:30 – 23:30 uur
Vrijdag: 10:30 – 23:30 uur
Zaterdag: 10:30 – 23:30 uur
Zondag: 10:30 – 22:30 uur

 

2 reacties op “De Woudfennen: Beleef de panoramasauna

 • juni 2, 2016 at 12:37 pm
  Permalink

  Heb onlangs een dagje Woudfennen cadeau gekregen van mijn man en het was echt heerlijk. Genoeg sauna’s (en natuurlijk ook de panoramasauna). Ook heerlijk gegeten en kan niet wachten tot ik weer mag gaan!

  Reply
 • juni 14, 2016 at 2:41 pm
  Permalink

  Ik was laatst voor de eerste keer naar deze sauna gegaan en hierbij onze eerste ervaring: Een vriendelijk ontvangst, zeker vanwege de rondleiding omdat we er voor het eerst waren. Ik heb complex ervaren als schoon en netjes. Veel keuze aan sauna. Daarnaast is het eten top en betaalbaar.

  Wij komen zeker een keertje terug!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *