Fort Resort Beemster: genieten in een idyllisch Hollands landschap

Genieten van wellness maar ook van de omgeving en de locatie? Bezoek dan naar Fort Resort Beemster in de Noord-Hollandse Beemsterpolder. Het Fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.
In het oude fort vind je de Vleermuissauna en de panoramasauna. In de vleermuissauna vind je overigens geen vleermuizen, de naam is vernoemd naar de vroegere bewoners van de sauna. In de panoramasauna kun je een typisch Hollands landschap zien dankzij de kijkgaten waardoor je op de De Beemster polder kijkt. In de tuin van Fort Beemster zijn twee saunacabines, een zoutgrotsauna met zoutstenen en een opgiet kelo. Deze sauna’s zijn beide voorzien met originele paleisdeuren. In de kelo sauna verzorgen saunameesters naast traditionele opgietingen, ontspannende klankschaalsessies en kuusi scrub.

Verder biedt de tuin van Fort Resort Beemster een ruime ligweide, infinity pool, een zoutwaterbad, afkoelmogelijkheden en een terras. Bij mooi weer kun je relaxen op het zandstrand in een hangmat of in de ligweide.

Openingstijden Fort resort Beemster

Maandag tot en met donderdag 11.00 uur – 23.00 uur
Vrijdag tot en met zondag 10.00 uur  – 23.00 uur
Iedere dinsdag (geopend vanaf 10:00 uur) van de maand is het badkledingdag bij Fort Resort Beemster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *