Genieten in Zeeland bij Wellness Goes

Toe aan een minivakantie op een vakantielocatie? Wellness Goes is een mooi sauna- en beautyresort in het hart van Zeeland. Een verschil met andere wellness centre’s is dat er in Goes gratis belevenisprogramma’s worden aangeboden. Tijdens een bijzonder droomritueel waan je je voor 15 minuten op een droombestemming. Dankzij de ontspannen muziek, de aangename temperatuur en wierook geuren ervaar je een diepe ontspanning en een gevoel van geluk. Deelname aan dit droomritueel is zelfs gratis.

Floatation

Of ervaar Floatation, zonder enige inspanning drijf je op het water. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur waardoor je hersenen denken dat je lichaam zweeft. Floaten geeft het lichaam en geest de kans om gedachten en spanningen los te laten. Naast deze belevenisprogramma’s kun je uiteraard ook van de verschillende sauna’s genieten, de kruidentempel, mint stoombad en een infrarood cabine. Ook er is een dompelbad met een warme en koude doorloop.

Wellness arrangementen

Ook heeft Wellness Goes diverse arrangementen met behandelingen en eten om van je bezoek echt een verwendag te maken. Wellness Goes werd in 2015 gekroond tot beste spa van Zeeland. In de provincie Zeeland biedt Wellness Goes het meest uitgebreide aanbod aan sauna’s, massages, hamman en beautyhandelingen.

Openingstijden Wellness Goes

Maandag  10:30-22:30 uur
Dinsdag*  10:30-22:30 uur *Badkleding-mag-dag
Woensdag  10:30-22:30 uur
Donderdag**  10:30-22:30 uur **Damesdag eerste donderdag v/d maand
Vrijdag  10:30-23:30 uur
Zaterdag  10:30-23:30 uur
Zondag***  10:30-22:30 uur ***Kinderen van 4 t/m 11 jaar toegestaan tot 18.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *