Ontdek de bijzondere sauna’s van Thermen Holiday in Schiedam

In Zuid-Holland kun je bij Thermen Holiday in Schiedam ontspannen in bijzondere sauna’s. Waar Finse sauna’s en Turkse stoombaden tot de standaard inrichting behoren van veel wellness centra, biedt Thermen Holiday meer.

De Siberisch Banjasauna is een massieve sauna met zeer ruime banken en een heerlijke geur. In deze sauna vinden regelmatig opgietingen plaats. Ook kun je ontspannen in de bioscoopsauna. In deze sauna hangt een groot videoscherm, dankzij de milde temperatuur van 50 graden kun je op je gemak een film kijken. Bezoek ook de grotsauna, deze sauna is een meter onder de grond gebouw en voelt daarom veilig en knus. In de torensauna kun je genieten van een mooi uitzicht, dankzij de ronde banken heb je op elke plek een mooi uitzicht. In de Palmolive Ayuritueel sauna wordt de geur van Indiaas sandelhout en gemberextract verspreid. Door de hoge luchtvochtigheid maar lage temperatuur is dit een zeer toegankelijke sauna voor beginners. In het aquariumsauna is een groot aquarium met prachtige en gekleurde vissen. Helemaal bijzonder is de bibliotheeksauna, in de Thermen Bibliotheek kun je tussen je saunabezoeken door plaatsnemen in een fauteuils en boeken lezen of een van de e-readers gebruiken.


Kortom Thermen Holiday in Schiedam is een prachtig resort met bijzondere sauna’s voor een dag ontspanning in de randstad. Ook biedt Thermen Holiday een uitgebreid aanbod aan massages en beautybehandelingen. Hieronder geven wij een opsomming van de aangeboden behandelingen:

 • Hotstone massage
 • Beautyafdeling
 • Voetreflexmassage
 • Relaxmassage
 • Sportmassage
 • Lichaamsmassage
 • Klassieke massage

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 10:00 tot 23:00 uur
Vrijdag t/m zaterdag 10:00 tot 23:30 uur

Prijzen Thermen Holiday

Voor een compleet overzicht van de meest recente prijzen verwijzen wij u graag door naar de website van Thermen Holiday Schiedam.

Vrouwendagen & Badkledingdagen bij Thermen Holiday

Iedere eerste dinsdag van de maand: Damesdag (zonder badkleding)
Iedere tweede, derde, vierde en vijfde dinsdag van de maand: Badkledingdag gemengd (dames & heren)
Iedere laatste zaterdag van de maand: Badkledingdag gemengd (dames & heren)

Lees meer over spa etiquette op badkledingdagen.

Adres:
Thermen Holiday Schiedam
Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam

4 reacties op “Ontdek de bijzondere sauna’s van Thermen Holiday in Schiedam

 • maart 2, 2016 at 9:47 am
  Permalink

  Thermen Holiday is voor mij de beste sauna in de omgeving van Schiedam. Vriendelijke personeel, mooie spa faciliteiten en wat voor mij vooral belangrijk is: het is niet te druk. Voor mensen die in de omgeving van Schiedam wonen raad ik zeker aan om hier eens een bezoekje te brengen. Het doet niet onder voor alle andere grote spa’s in Nederland.

  Reply
 • maart 14, 2016 at 9:19 am
  Permalink

  Ik kom zelf uit de omgeving Rotterdam en dan is het vanzelfsprekend dat je een keer een bezoekje moet brengen aan Themen Holiday Schiedam. Heerlijke dag gehad! Voor iedereen uit de omgeving Zuid-Holland die niet te veel wilt reizen voor een dagje spa, echt een aanrader!

  Reply
 • maart 16, 2016 at 9:33 am
  Permalink

  Ik was laatst naar Thermen Holiday op een badkledingdag! Zeer tevreden naar huis gegaan. Kom er zeker nog een keer terug.

  Reply
  • maart 24, 2016 at 9:14 am
   Permalink

   Ik ga er ook altijd heen met badkledingdag. Heerlijk zo’n dagje zonder zorgen! Maak regelmatig gebruik van de faciliteiten van Thermen Holiday en eigenlijk altijd meer dan tevreden!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *