Opgietweekend bij Thermen Bussloo

Thermen Bussloo in het Overijsselse Voorst ligt aan het prachtige Bussloo meer. Voor een dag wellness ben je bij Thermen Bussloo aan het juiste adres.  Geniet van de diversiteit aan sauna’s bij Thermen Bussloo. In de Azië sauna zorgt een grote Boeddha voor innerlijke rust evenals de harmonieuze klanken.

Rozensauna

Op zoek naar romantiek? De Rozensauna is een knusse sauna waar in de houten wanden rozetten van rozen verwerkt zijn, in de met rozen versierde nisjes branden kaarsen. Even helemaal tot rust komen en lekker wegdromen? Er is een rustruimte met een prachtige uitzicht op de ligweide of in het Dromerdarium waar je lekker kunt liggen op de verwarmde ligbanken en uitkijken over de tuin. In de zomer kun je van de zon genieten in een hangmat aan het zandstrand. Naast opgietingen biedt Bussloo ook Kailash aan. Dit is een klank-, kleur- en geurritueel die meerdere keren per dag plaatsvindt in de Himalaya zoutkristalgrot. Wellness beleven volgens de Turkse traditie? Bezoek het Osmaans Badhuis compleet met kristalstoombad, een kruidenbad en een zoutscrub gelegenheid.

Opgietweekenden

Wist je dat het ieder tweede weekend van de maand Opgietweekend is bij Thermen Bussloo? Tijdens deze weekenden staan er thema-opgietingen op het programma van de beste saunameester.

Openingstijden Thermen Bussloo

Maandag – zaterdag 09:00 – 23:30 uur
Zondag 09:00 – 23:00 uur

Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand is het Badkledingdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *