Thermen La Mer: Prikkel je zintuigen

Thermen La Mer in Almere prikkelt al je zintuigen met water, warmte, geur en kleur. Zowel in de zomer als in de winter is het in Almere goed vertoeven. In de Mediterrane tuin kun je in de zomer genieten van de zon aan het zwembad of rond de ligweide en in de winter kun je rusten in de loungeruimte of serre. Wil je bij komen in stilte dan is daar een speciale stille ruimte voor. Er zijn verschillende sauna’s bij Thermen La Mer zoals een kruidensauna, een opgietsauna waar dagelijks maar liefst zeven verschillende saunarituelen gegeven worden en een Osmaans badhuis. De Kelo sauna’s zijn gemaakt van vurenhouten boomstammen uit Finland en zorgen voor een perfect saunaklimaat. In de meditative Kelo sauna is het 80 tot 85 graden, dankzij de sfeerverlichting, openhaard en het opgietsysteem heeft deze sauna een sfeervol en meditatief karakter. Om na de saunagang af te koelen zijn er diverse soorten douchen, een stortemmer en een dompelbad.

Bekijk Thermen La Mer van binnen

Wellness Instituut

In het Wellness Instituut van Thermen La Mer worden diverse massages en luxe wellness treatments gegeven. Ook kun je als gast culinair genieten bij Thermen La Mer, de keuken heeft een internationaal karakter waar vooral Italiaanse en Oosterse gerechten op de kaart staan.

Behandelingen

Bij Thermen La Mer in Almere kan je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Hieronder vind je een opsomming van de behandelingen die dagelijks worden gegegeven:

 • Hotstone massage
 • Sportmassage
 • Klassieke massage
 • Voetreflexmassage
 • Lichaamsmassage
 • Pedicure

Overzicht sauna’s Thermen La Mer Almere

Bij Thermen La Mer in Almere kun je genieten van diverse sauna’s en baden. Voor iedere liefhebber is er wel een sauna dat aansluit op zijn of haar wensen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

 • Infraroodsauna
 • Finse sauna
 • Kruidensauna
 • 90° sauna

Vrouwendagen en badkledingdagen

Op dit moment zijn er geen vrouwendagen en badkledingdagen bij Thermen La Mer. Houd hier dus rekening mee als je een bezoek wilt brengen aan dit saunacomplex in Almere!

Acties en korting van Thermen La Mer

Thermen La Mer heeft regelmatig leuke acties waar u van kan profiteren. Voor een compleet overzicht van de meest recente acties en kortingen verwijzen wij u graag door naar de website van Thermen La Mer.

Openingstijden Thermen La Mer

Dagelijks geopend van 10:00 – 23:30 uur

Adres:
Thermen La Mer
Scoutingpad 3
1351 GN Almere

5 reacties op “Thermen La Mer: Prikkel je zintuigen

 • maart 2, 2016 at 9:32 am
  Permalink

  Heerlijke sauna. Zelf vind ik het aanbod aan sauna’s in Almere niet echt groot maar Thermen La Mer steekt er wel met kop en schouders bovenuit. Voor de saunaliefhebbers die niet willen afreizen naar bijvoorbeeld Amsterdam of de Veluwe is dit wel een aanrader.

  Reply
 • maart 16, 2016 at 4:14 pm
  Permalink

  Dat ben ik met Maria eens, dit is zeker een aanrader.
  Ik vind het zo jammer dat deze sauna zo klein is, op vrijdagavond is het vaak erg druk en dat is minder ontspannen… Maar als het rustig is voel je je meteen ontspannen zodra je binnenkomt.

  Reply
 • april 4, 2016 at 9:55 am
  Permalink

  Echt een heerlijke thermen in Almere. Ben er al meerdere keren geweest en elke keer heeft het bezoek aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb er de laatste keer ook echt heerlijk gegeten!

  Reply
 • mei 4, 2016 at 12:00 pm
  Permalink

  By far de beste spa in Almere! De keren dat ik er ben geweest was het lekker rustig en genoten van alle sauna’s! Kan het zeker iedereen aanraden. Vooral heel erg genoten van de Finse sauna. Tot de volgende keer!

  Reply
 • juli 15, 2016 at 11:45 am
  Permalink

  Als je een spa zoekt in Almere dan is dit de beste plek voor je dagje wellness, naar mijn mening! Ik bezoek deze sauna eigenlijk alleen in de wintermaanden omdat het een top bestemming is om heerlijk te ontspannen en op te warmen. Het voelt altijd als een kleine mini-vakantie!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *