Sanadome

Woon je in de buurt van Nijmegen en ben je wel toe aan dagje warmte en ontspanning? Bezoek dan eens Sanadome, gelegen in een natuurrijke omgeving! Saunadome bied je tal van faciliteiten die bedragen aan een heerlijke dag ontspanning. Denk hierbij aan verschillende soorten sauna’s, baden, horecagelegenheden en natuurlijk een beauty centrum.

De baden van Sanadome

Eén van de meest bekende baden van Sanadome is het zoutwaterbad. Dit bad laat je gewichtsloos drijven door de hoge concentratie van zouten. Naast het zoutwaterbad kun je ook gebruik maken van de thermale binnen –en buitenzwembaden, whirlpools, stoomkamers en nog veel meer.

Beauty behandelingen

Een spa dag maak je natuurlijk pas compleet met een heerlijke beauty behandeling. Sanadome heeft een breed aanbod aan behandelingen waaronder:

–         Massages

–         Pedicure/Manicure

–         Gezichtsbehandelingen

–         Bodyscrub

Eten bij Sanadome

In totaal vind je bij Sanadome verschillende horecagelegenheden met ieder een eigen sfeer en uitstraling. In ieder restaurant worden verschillende gerechten aangeboden varierend van broodjes tot een uitgebreide lunch of diner. Daarnaast is Overnachten ook mogelijk in het bijbehorende 4 sterren hotel van Sanadome.

Goed om te weten..

Sanadome heeft geen sauna’s of sauna cabines, het is echt een thermen kuuroord. Wel kan je gebruik maken van de stoomcabine en een mintkamer waar je ook van de heerlijke warmte kan genieten. Badkleding is bij Sanadome verplicht. Minimum leeftijd: 8 jaar. Kinderen onder 14 jaar worden alleen toegelaten onder begeleiding.

Openingstijden Sanadome

Maandag t/m zondag geopend van 09:00 t/m 23:30. Voor de meest actuele openingstijden raden wij je aan om de website van Sanadome te raadplegen.

Parkeren

Voor het parkeerterrein is een parkeertarief verschuldigd van € 1,50 per uur. Hotel- en daggasten (op vertoon van uw entree- bewijs) kunnen een parkeerkaart kopen à € 7,00. Deze parkeerkaart is verkrijgbaar bij de Hotel- en Thermenreceptie.

Adres

Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen

Postbus 31100, 6503 CC Nijmegen

+31 (0)24 359 72 80

info@sanadome.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *