Sauna & Beauty Oase – wellness nabij Nijmegen

In het plaatsje Nederasselt, in de buurt van Nijmegen, is het wellness centre Sauna & Beauty Oase gevestigd. In deze spa’s zijn er een aantal bijzondere sauna’s te vinden zoals de boomgaard sauna. In deze vochtige sauna wordt er een speciale etherische olie over de kachel gegoten waardoor het ruikt alsof je in een boomgaard zit.

Ook kun je ontspannen in de Finse Löyly sauna met opgietcabine. Iedere laatste zaterdag van de maand wordt er een opgietdag georganiseerd. Op een opgietdag vinden er ieder uur bijzondere opgietingen plaats en worden de opgietingen verzorgd door saunameesters van andere wellness centra.  In de Balinese Rasulcabine wordt de cabine volledig gevuld met stroom, deze behandeling is alleen op reservering toegankelijk. Tevens is deze cabine voorzien van een Boeddhabeeld en een sterrenhemel en is betegeld met schitterend glasmozaïek. Ook zijn er diverse baden in Sauna & Beauty Oase, bijzonder is het Dennen rustbad, rondom het bad wordt een weldadige dennengeur verspreid ter ontspanning.

Het tacaldarium is een vochtige ruimte met verwarmde banken en muren, ook is er hier geparfumeerd zeezout om de huid te scrubben. Na een bezoek aan dit caldarium voelt de huid heerlijk zacht aan. Sauna & Beauty Oase heeft twee cool off zones. De cool off zones hebben een koud dompelbad (15 ºC), diverse douches en een koude waterval.

Openingstijden:

 • Maandag: 11:00-23:30
 • Dinsdag: 11:00-23:30
 • Woensdag: 11:00-23:30
 • Donderdag: 11:00-23:30
 • Vrijdag: 11:00-23:30
 • Zaterdag: 11:00-23:30
 • Zondag: 11:00-23:30

Een reactie op “Sauna & Beauty Oase – wellness nabij Nijmegen

 • juli 15, 2016 at 11:36 am
  Permalink

  Als ik iedereen hier een tip mag geven dan moet je zeker een keer de opgietingen bijwonen! Vooral het enthousiasme spat er vanaf! Daarnaast beschikken ze over een heerlijk dompelbad en fijne sauna cabines. Ook het vrolijke en attente personeel zorgt voor een ultieme wellness beleving.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *