Sauna Born- In de Limburgse natuur

Bij Thermen en Sauna Born Sittard in de provincie Limburg, kun je lekker relaxen in sauna’s en baden. Vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan het stoombad. Het stoombad stimuleert namelijk de bloedsomloop en zorgt voor de afvoer van dode huidcellen. De stoom heeft een vochtinbrengende werking en zorgt de lichaamstemperatuur waardoor er een betere doorbloeding ontstaat.

In de bio kruiden sauna zorgen verschillende kruiden en lichttherapie voor rust en ontspanning. Zo werkt het blauwe licht rustgevend en zorgt het rode licht voor warmte en vitaliteit. Na een saunagang kun je tot rust komen in het audiotorium, dit is een afgesloten rustruimte. Of bekijk een prachtige documentaire in de bioscoop van National Geographic. Ook is het heerlijk vertoeven in het caldarium, hier kun je plaats nemen op verwarmde banken in een omgeving met een klimaat van 50 graden.
Boek een arrangement om je wellnessdag compleet te maken in Limburg. Zo is er een voordelig moeder-dochter arrangement. Elke laatste dinsdag van de maand is het damesdag bij Thermen en Sauna Born Sittard.

Deze limburgse sauna is  dagelijks van 11:00 uur tot 23:00 uur geopend.

Beauty behandelingen bij Sauna Born

Naast de heerlijke massages en hamam behandelingen kun je bij Thermen Born ook genieten van diverse schoonheidsbehandelingen. Denk hierbij aan gezichts- of lichaamsbehandeling, een voeten- of handentreatment, een pakking en/of een peeling. Leuk om te weten is dat er tijdens de behandelingen gebruik gemaakt wordt van gerenommeerde producten zoals Babor Cosmetics. Voor vragen en/of reserveringen kunt u contact opnemen met: 046 – 48 18 671 of revive@thermenborn.nl

 

Een reactie op “Sauna Born- In de Limburgse natuur

  • maart 24, 2016 at 8:39 am
    Permalink

    Deze spa bezoek ik bijna ieder jaar wel voor een dagje Wellness. Heerlijk genieten en genoeg faciliteiten om eens heerlijk te ontspannen. Voor een dagje Wellness in Born raad ik deze spa zeker aan!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *