Sauna het Friese Woud

Wil jij binnenkort een dagje “offline” gaan en even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Plan dan eens bezoekje aan Sauna het Friese Woud, gelegen in Friesland. Sauna het Friese Woud is in 2012 uitgeroepen tot de beste sauna van Friesland en staat vooral bekend om haar uitstekende hygiëne en de ontspannen sfeer. Het complex kan ingeschaald worden in de categorie middelgrote sauna accommodatie waarbij de persoonlijke aandacht merkbaar is.

De sauna faciliteiten van Sauna het Friese Woud

Bij Sauna het Friese Woud tref je vijf verschillende soorten sauna’s aan variërend van de blokhut sauna, infrarood, tot aan de banja sauna. Ook kan je gebruik maken van de verschillende baden met ieder zijn eigen werking en geur. Zo heeft het stoombad een heerlijke mintgeur.

Bij een saunacomplex mag een beauty resort natuurlijk ook niet ontbreken. Geniet van een heerlijk hammam behandeling of een reinigende zeep-scrup massage. Daarnaast kan je ook de gebruikelijke ontspanningsmassages, hot-stone massages  en lichaamspakkingen reserveren.


Horecagelegenheden

Om jouw spa dag compleet te maken kan je voor een betaalbare prijs heerlijk lunchen, dineren of borrelen in het restaurant. Doorgaans wordt het eten op kwaliteit goed beoordeeld en dit sluit ook weer aan op de persoonlijke aandacht dat Sauna het Friese Woud wilt geven.

Voor een overzicht van de overige sauna’s in Friesland klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *