Wellness in de Zwolse natuur

Sauna Swoll – wellness in de Zwolse natuur

Sauna Swoll in de provincie Overijssel heeft een prachtig saunacomplex midden in de Zwolse natuur. Zin om met vriendinnen de sauna te bezoeken maar willen jullie graag bijkletsen? Bij Sauna Swoll is dit geen probleem dankzij de praatsauna. Voor de liefhebbers van rust is er een stiltecabine, vanuit deze cabine heb je een mooi uitzicht op de tuin. Uniek is de zwemvijver, in dit natuurlijke water kun je een koele duik nemen. De zwemvijver is niet verwarm en wordt op een natuurlijke manier gezuiverd. Ook kinderen vanaf vier jaar zijn, onder begeleiding van een volwassene, dagelijks welkom tot 19:00 uur. Sauna Swoll kun je tegen een gereduceerd tarief ook in de ochtend bezoeken, ideaal wanneer ’s middags je kinderen van school moet halen.

Bij een bezoek aan Sauna Swoll kun je op donderdag een yoga les volgen. De yogalessen kun je volgen in badkleding of dunnen sportkleding. Sauna Swoll heeft geen badkledingdagen.

Openingstijden Sauna Swoll

Maandag t/m vrijdag 11.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 11.00 tot 23.00 uur
Zondag 12.00 tot 21.00 uur

Een reactie op “Wellness in de Zwolse natuur

  • maart 24, 2016 at 8:59 am
    Permalink

    Ik ben erg blij dat Sauna Swoll door de weeks open in tot 23.00. Heerlijk die ruime openingstijden! Na werk maak ik vaak even gebruik van de wellness en spa faciliteiten. Weet iemand toevallig ook hoe het in het weekend is qua drukte?

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *