Spa Sereen Maarssen

Ontspannen aan de Maarsserveense Plassen

Aan de rand van Utrecht, in Maarssen, is het mooie wellness centre van SpaSereen gevestigd. Bij SpaSereen komen natuur en wellness samen dankzij het uitzicht vanuit de sauna’s op  de Maarsseveense plassen. Bij iedere ruimte hoort een buitenkamer, zo vormen de tuin en de ligweide een natuurlijk verlengstuk van dit wellnessresort.

Sauna’s

Bij SpaSereen zijn diverse sauna’s te bezoeken. Zo is er een Indiase sauna waarin de wanden zijn bekleed met kristalzoutstenen uit de Himalaya. Dankzij de verhitting ioniseren de kristalzoutstenen wat een fijne werking heeft op de huid en luchtwegen. Op zoek naar een kalmerend gevoel? Bezoek dan de lavendelcabine, de gedroogde lavendel geeft een verlichtende en kalmerende geur. Verwen je huid en drijf in een van de zes zoutwaterbaden en ervaar het gevoel alsof je in drijft in de Dode Zee. SpaSereen beschikt over twee binnenbaden en een buitenbad. De binnenbaden en het buitenbad zijn met elkaar verbonden en hebben ieder een eigen thema. Dagelijks verzorgen de saunameesters opgietrituelen. Tijdens de opgietingen ontstaan er geurende dampen en wordt de huid gereinigd.

Openingstijden SpaSereen

SpaSereen is 363 dagen per jaar geopend, dagelijks van 10.00 uur tot 23.30 uur. Op 24 december en 31 december is SpaSereen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op 25 december (eerste kerstdag) en 1 januari (nieuwjaarsdag) is SpaSereen gesloten.

5 reacties op “Spa Sereen Maarssen

 • maart 14, 2016 at 9:06 am
  Permalink

  Heerlijk een dagje spa serene! Blijft voor mij een top bestemming voor een dagje spa! Vooral het aanbod aan sauna’s zorgen ervoor dat ik elke keer blijf terugkomen.

  Reply
 • maart 14, 2016 at 9:09 am
  Permalink

  Ideaal dat de openingstijden van Spa Sereen zo ruim zijn! Ik kom er regelmatig ook na werk om even te ontspannen. Houden zo Spa Serene!

  Reply
  • maart 24, 2016 at 8:57 am
   Permalink

   Ik ben inderdaad ook blij dat Spa Sereen zulke ruime openingstijden hanteert. Ideaal om op ieder gewenst moment van de dag even binnen te wandelen en even te genieten.

   Reply
 • juni 2, 2016 at 12:19 pm
  Permalink

  Ik kom zelf niet uit de omgeving Maarssen maar het was het autoritje zeker waard. Vriendelijk personeel, mooie spa faciliteiten en tegen een redelijke prijs. Ik kom zeker een keertje terug

  Reply
 • juli 15, 2016 at 10:22 am
  Permalink

  Heerlijke sauna dat gelegen is op een prachtige locatie aan de Maarseveense plassen. De Hele dag door heb ik genoten van opgietingen in de mooiste sauna van het complex. Ook een leuke toevoeging is dat je de mogelijkheid hebt om af te koelen in het buitenwater. Met name in de winter vindt ik dat ijskoude water heerlijk!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *