SpaPuur – Brabantse gastvrijheid

Het in Tilburg gelegen wellnessresort SpaPuur biedt alle faciliteiten voor een ontspannen saunadag. Met maar liefst acht sauna’s, grote keuze in baden en mooie relaxruimtes kan zowel de beginnende saunabezoeker als de ervaren saunaganger zijn ideale saunarondje samenstellen. Kies uit de rozensauna, Finse sauna, bio sauna, kelo sauna, Himalaya sauna, tubesauna’s, infraroodsauna’s of lavendelsauna en koel na je saunabezoek af in het dompelbad. Of relax in het het zoutwaterbad, de whirlpools, het binnen- en buitenzwembad, caldarium, Turks Romeins stoombad of bubbelbad. In de kruidenkamer worden je zintuigen geprikkeld met heerlijke geuren van kruiden terwijl je uitkijkt over de tuin.

Van een dag sauna kun je best een beetje trek krijgen. Voor een gezonde shake, broodje, pasta of uitgebreid diner kun je terecht in het restaurant gelegen in het wellnesscomplex. Schijnt de zon? Je kunt ook genieten van je lunch, drankje of diner op het terras.

Beautybehandelingen bij SpaPuur

Combineer je bezoek aan met een van de behandelingen in de beautysalon als een massage, facial of fish foot spa. De behandelingen zijn naast je entree te boeken of kies voor een van de arrangementen.

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 – 23.00
Vrijdag en zaterdag van 10.00 – 24.00

Badkledingdagen

Iedere 1e en 3e dinsdag en elke 1e zondag van de maand is het badkledingdag. Lees meer over spa etiquette op badkledingdagen.

Bijzonderheden

Ieder 4e weekend van de maand is het opgietweekend. In december is het niet het 4e weekend, maar op 18, 19 én 20 december opgietweekend bij SpaPuur.

Adres

Adres SpaPuur
Moerse Dreef 10
5043 AX Tilburg
T 088 006 4856

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *