Thermen & Beauty Vlissingen

In Vlissingen, temidden van het groen van het natuurrecreatiepark Westduin, bevindt zich Thermen & Beauty Zeeland. Met name een heerlijke dag ontspanning voor vakantiegangers en mensen die een dagje weg willen op het Zeeuwse eiland Walcheren.

Ook ligt er bij Thermen & Beauty een vakantiepark in de buurt om in Fins Houtbouw huisje te verblijven. Het park Westduin is erg divers, zo is er een bos, een grote weide en een waterlandschap. Het waterlandschap verandert in de buurt van zee in duinen en strand. Over het strand kun je prachtige strandwandelingen maken, zo is er een route van Vlissingen naar Westkapelle.

OPENINGSTIJDEN

Maandag                              gesloten
Dinsdag                                gesloten
Woensdag                            12.00 – 21.00 uur
Donderdag                           12.00 – 21.00 uur (damesdag)
Vrijdag                                  12.00 – 21.00 uur
Zaterdag                               12.00 – 21.00 uur
zondag                                  gesloten

 

 

 

 

2 reacties op “Thermen & Beauty Vlissingen

 • juni 2, 2016 at 12:30 pm
  Permalink

  Ik kom zelf uit de regio Vlissingen dus voor mij is dit een veelbezocht adresje! Een heerlijke kleine spa dat aan alle verwachtingen voldoet. Zelf ben ik niet zo’n fan van de enorm grote spa’s dus voor mij is dit ideaal.

  Reply
 • juli 15, 2016 at 11:55 am
  Permalink

  Dit is mijn wellness adresje voor dit jaar! Ik kan nergens zo’n heerlijke dagje wellness hebben in Vlissingen als bij deze spa. Het is niet heel groot, maar het heeft een knusse uitstraling. De spa is sfeervol en niet te druk. Daarnaast maken ze de beste kipsate van Zeeland. Bovendien is het in een mooie omgeving.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *