Welke massage past bij mij?

Veel mensen zullen een massage vaak associëren met ontspanning en rust. Maar wist je dat er best veel verschillende soorten massages zijn met uitlopende uitwerkingen? Deze week behandelen wij diverse soorten massages en leggen wij uit wanneer de massage het beste voor jou geschikt is.

Shiatsu massage

De Shiatsu massage kenmerkt zich door zijn stevige aanpak. Gedurende de massage worden specifieke drukpunten gemasseerd. Doordat je lichaam de neiging heeft om stress of vermoeidheid op bepaalde punten op te slaan, is het goed om deze plekken regelmatig te laten masseren. De massage heeft een verlichtend en helend effect. Stijve spieren zullen weer soepel worden gemaakt en de doorbloeding komt beter op gang. Houd je van een stevige massage? Dan is de Shiatsu massage zeker een aanrader!

Sportmassage

Gedurende een sportmassage worden afvalstoffen sneller afgevoerd door het lichaam en blijft de conditie van je spieren op peil. Wanneer je wekelijks veel beweegt en je lichaam vaak zwaar belast wordt, dan is het verstandig om regelmatig een bezoekje te brengen aan een sportmasseur. Net zoals de Shiatsumassage is ook de sportmassage een stevige massage.

Ontspanningsmassage

Heb je een drukke of stressvolle periode achter de rug en wil je jezelf weer helemaal opladen? Dan vormt de ontspanningsmassage voor jou de perfecte massage. De massage zorgt er niet alleen voor dat je lichaam volledig ontspant, maar ook dat je geest tot rust komt. De massage brengt de ontspanning terug en zorgt ervoor dat je er weer helemaal tegenaan kan!

Zwangerschapsmassage

Ben je in verwachting? Dan staat er een spannende en hectische periode voor de deur. Je lichaam reageert op verschillende manieren op de zwangerschap en dit kan soms zorgen voor spanning in het lichaam. Gedurende je zwangerschap is het goed om af en toe even heerlijk tot rust te komen.

Tijdens een zwangerschapsmassage wordt de massage geheel aangepast op jouw wensen. De massage kenmerkt zich door zijn liefdevolle behandeling en de ontspannende uitwerking.

Hotstone massage

Ben je een echte liefhebber van warmte? Dan is de hotstone massage echt iets voor jou! Gedurende de massage merk je dat de warmte tot diep in je lichaam doordringt. Daarnaast maak je kennis met alle andere voordelen van de hotstonemassage: een betere doorbloeding, soepele spieren en naderhand een heerlijke zachte huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *