Wellness arrangement aanbieding

Wil jij er deze week even lekker tussen uit en volledig tot rust komen in een heerlijke spa? Dan raden we je aan om gebruik te maken van een voordelige wellness arrangement. Spawellnessgids.nl helpt je bij het zoeken naar een passende aanbieding bij jou in de buurt.

Wellness arrangementen van Spa Sport Hotel Zuiver

Maandelijks heeft Spa Sport Hotel Zuiver nieuwe aanbiedingen gericht op arrangementen, beauty behandelingen en entreetickets. Met deze acties kan je een dag lang heerlijk genieten in de Amsterdamse natuur. Zuiver is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip als het gaat om wellness en ontspanning. De combinatie van een groot aanbod in spa faciliteiten, de horecagelegenheden en de beautyafdeling, hebben ervoor gezorgd dat Zuiver op dit moment een echte Amsterdamse hotspot is. Voor een compleet overzicht verwijzen wij je graag naar de actiepagina van Spa Sport Hotel Zuiver

Spa_Baden_Zwembad35A3903

Acties van Thermen Houten

Heb jij al eens een bezoek gebracht aan Thermen Houten? Deze Thermen is zeven dagen per week geopend en biedt tal van mogelijkheden om een dagje compleet te ontspannen. Voor een overzicht van hun huidige acties en aanbiedingen klik hier

 

Een dagje complete ontspanning in Almere

Woon je in Flevoland en ben je op zoek naar een spa in jouw omgeving? Probeer dan eens Thermen La Mer. Een prachtige, middelgrote spa, die regelmatig leuke acties hebben. Neem eens een kijkje op hun website voor de meest recente aanbiedingen en geniet van compleet verzorgde wellness ervaring.

 

Acties van Saré

Een rustgevende en ontspannen dag in een natuurrijke omgeving, wat wil een mens nog meer? Saré Thermen & Beauty is al 30 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Doorgaans heeft Saré Thermen & Beauty leuke arrangementen en acties waar je wekelijks van kunt profiteren. Voor een compleet overzicht verwijzen wij je naar hun actiepagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *